TRIN 1
Rør æggeblommen ud i en skål. Tilsæt vand lidt ad gangen, mens du pisker, til massen skummer op.
TRIN 2
Sigt melet i, og pisk det hele forsigtigt sammen. Rør ikke for meget, så bliver hveden sej. Det gør ikke noget, der er lidt klumper i.
TRIN 3
Pil tigerrejerne, og tør dem godt i køkkenrulle. Dyp dem i dejen - sørg for, at de er helt dækket. Tag dem op med en gaffel.
TRIN 4
Friter 4-5 tigerrejer ad gangen i den meget varme olie. De skal cirka have 2-3 minutter, eller til de er gyldne.
TRIN 5
Tag tigerrejerne op med en hulske, og lad dem dryppe af på bagepapir belagt med køkkenrulle. Bland ingredienserne til karrysaltet, og drys det på de sprøde tigerrejer og babyspinatblade. Følg trin 3-5, når du skal fritere babyspinatbladene.
TRIN 6
Tigerrejer og babyspinatblade i sprød tempuradej, drysset med karrysalt og serveret med en sursød chilisauce.
Lav tempuradejen, lige inden du skal bruge den. Vandmængden i dejen har betydning for sprødheden. Meget vand giver en meget sprød overflade, mens en lidt tykkere dej giver en mere fast og mættet fornemmelse. Brug aldrig mere vand, end der er angivet i opskriften. Det er også vigtigt, at du holder dejen iskold, mens du steger - stil eventuelt skålen med dej i et vandbad med isterninger.