Aftensmad

Nemme jule-frikadeller

Skal der frikadeller på bordet i løbet af julen, så har vi her det bedste bud! Få opskriften på de nemmeste jule-frikadeller her!
af Inge Skovdal.16.11.2015foto: skovdal.dk

Julefrokosterne står for døren, og der skal alskens lune retter på bordet. Vi har fundet en ny favorit, som med sikkerhed skal stå i første række på bordet!

16 stk

Det skal du bruge

  • 500 g økologisk hakket svinekød, gerne fra dansk, fritgående svin
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • ½ dl hvedemel
  • Salt og peber
  • 100 g tørrede svesker
  • Smør eller olie

Sådan gør du

  1. Rør en fars af svinekød, æg, mælk og hvedemel, salt og peber.
  2. Hak sveskerne fint, og bland dem i farsen. Lad den hvile i 30 minutter.
  3. Steg frikadellerne ved middelvarme i smør eller olie. Servér med resten af rødkålssalaten.

TIP: Du kan erstatte sveskerne med grøntsager, hvis du ikke kan lide smagen af svesker. Du kan også tilsætte lidt julekrydderier som stødt nellike og kommen. Men brug kun lidt, så det ikke dominerer smagen.

Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på klassiske frikadeller. Sprøde og gode, som hele familien kan lide dem. Find opskriften her: Klassiske frikadeller.

Sponsoreret indhold