Prøv denne delikate hovedret med oksemørbrad og en cremet lækker svampesauce. Løft opskriften op på et endnu højere smagsniveau, og spice det op med krydrede kartofler samt fennikel som tilbehør. Oksemørbraden er let at tilberede, og den er en sikker vinder som hovedret til maddagsmenuen. Samtidig er flere forskellige ingredienser et godt supplement hertil, så fordelene er af mange når det gælder denne ret.
Prøv også: Opskrift på mørbradgryde med friske svampe
Oksemørbrad med svampesauce, krydrede kartofler og fennikel
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave oksemørbrad med svampesauce, krydrede kartofler og fennikel
OKSEMØRBRAD:
SE OGSÅ: Lammekølle med rosemarin og fennikel
OKSEMØRBRAD:
KARTOFLER OG FENNIKEL:
SAUCE:
SERVERING:
Servér straks kødet med kartofler, fennikel, kartofler og sauce, og drys med persille, salt og peber.