Aftensmad

Påskemenu: Lammekølle med sennep og citron

Her er opskriften på den lækreste lammekølle med citron og sennep, som passer perfekt til påskemiddage og påskefrokoster.
Tekst og9.03.2020foto: Inge Skovdal/Skovdalnordic.com
6 personer

Lammekølle med sennep og citron

  • 1 lammekølle på 2-2½ kg
  • 1 usprøjtet citron
  • 4 spsk. grovkornet sennep
  • 1 spsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 5-6 kviste rosmarin

Sådan laver du lammekøllen

  1. Tænd ovnen på 180°.

  2. Dup kødet.

  3. Skær citronen i skiver.

  4. Smør lammekøllen ind i sennep, drys med salt og peber, og læg citronskiverne på.

  5. Læg rosmarinkviste ved, og snør lammekøllen med kødsnor.

  6. Læg den i et ovnfast fad, og steg den i ovnen i ca. 2 timer.

  7. Brug stegetermometer – kødets centrumtemperatur skal være 70°, når det er færdigt.

  8. Tag lammekøllen ud, og lad den stå et par minutter.

Sponsoreret indhold