Vil du imponere dine gæster? Prøv denne klassiske tatar med et tvist af kapers og basilikum. Du kan iøvrigt give denne klassisk tatar et ekstra nøk opad ved at tilføje sommertrøffel, som er med til at give retten karakter, men den kan fint udelades.
Tataren kan både severes som forret eller som frokostret.
Tatar er en klassiker i mange køkkener herhjemme, men vidste du, at tatar er opkaldt efter det asiatiske stammefolk, tatarerne. Det siges, at tatarene spiste råt oksekød, og før de spiste kødet, blev det anbragt under sadlerne på deres heste for at gøre kødet mørt.
Brug altid kød eller fisk, du ved er friskt. Husk at vaske hænder, inden du skærer i kødet, og sørg for, at have en ren kniv og et rent skærebræt. Kødet skal være finthakket og skal serveres lige så snart, det er tilberedt.
Antal: 4 personer
Trøffelvinaigrette:
TIP! Hvis du vil prøve en anderledes tatar, kan du lave den på lam.