Aftensmad

Vegetarisk frittata - opskrift på italiensk æggekage

Frittata er en af de nemmeste retter, du kan kaste dig over, hvis der skal mad på bordet i en fart. Desuden smager den skønt og mætter længe. Få opskriften på italiensk æggekage her!
af Redaktionen.8.12.2022

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 10 æg
  • Salt og peber
  • 250 g brie
  • 1 potte purløg
  • Evt. 300 g cherrytomater

Sådan laver du vegetarisk frittata

  1. Tænd ovnen på 180°.
  2. Smelt smørret ved lav varme i en stor pande, der kan tåle at komme i ovnen.
  3. Pisk æg sammen med salt og peber. Hæld æggene i panden.
  4. Skær brien i skiver, og placér dem rundt i panden.
  5. Pluk purløgene, og læg dem forsigtigt tæt i en cirkel som et ur.
  6. Lad panden stå ca. 5 minutter på komfuret, og sæt den så i ovnen i ca. 20 minutter.
  7. Servér evt. med friske cherrytomater skåret i skiver.

Sponsoreret indhold