Vegetarisk frittata - opskrift på italiensk æggekage
Frittata er en af de nemmeste retter, du kan kaste dig over, hvis der skal mad på bordet i en fart. Desuden smager den skønt og mætter længe. Få opskriften på italiensk æggekage her!
af Redaktionen.8.12.2022
Ingredienser
50 g smør
10 æg
Salt og peber
250 g brie
1 potte purløg
Evt. 300 g cherrytomater
Sådan laver du vegetarisk frittata
Tænd ovnen på 180°.
Smelt smørret ved lav varme i en stor pande, der kan tåle at komme i ovnen.
Pisk æg sammen med salt og peber. Hæld æggene i panden.
Skær brien i skiver, og placér dem rundt i panden.
Pluk purløgene, og læg dem forsigtigt tæt i en cirkel som et ur.
Lad panden stå ca. 5 minutter på komfuret, og sæt den så i ovnen i ca. 20 minutter.
Servér evt. med friske cherrytomater skåret i skiver.