Form: 16 cm
Bunden
Cheesy cashew creme:
Hindbær-topping
Fremgangsmåde:
Bunden
Cheesy cashew creme:
Hindbær-topping
Når kagen er helt stivnet og toppingen er kommet på, så fjernes siderne af springformen. Sæt kagen i køleskabet til den er tøet op.
Opskriften er fra Stinnas Madblog. Se flere af hendes lækre, sunde og glutenfri opskrifter HER
Stinna.dk
4 små kager
Bund
Fyld
* Stil en kokosmælk på køl. Herved skilles den fede del og den vandede del. Det er kun 1 dl af den fede del, der skal anvendes.
Fremgangsmåde
Opskriften er fra Stinnas Madblog. Se flere af hendes lækre, sunde og glutenfri opskrifter HER
Stinna.dk
4-5 personer
Bunden
Topping
Fremgangsmåde
Blend mandlerne til mel og blend bagefter dadlerne i en minihakker. Bland de hakkede dadler, mandler, vanille, æg, kakaosmør og kokosfibre sammen. Kom i en form med bagepapir. Bag ved 160grader i 30 minutter. Imens laves fyldet
Kom peanutbutter, honning, kokosolie og salt i en gryde. Varm det op ved middelvarme, så det bliver lidt flydende. Når kagen er færdig, så kom peanutbutter-toppingen og de hakkede peanuts over kagen. Sæt på køl. Når kagen er kølet af og toppingen stivnet en smule, overhældes den med smeltet chokolade.
Opskriften er fra Stinnas Madblog. Se flere af hendes lækre, sunde og glutenfri opskrifter HER