En boblende afslutning på menuen er aldrig en dårlig idé. Der er noget til enhver smag, hvad enten det er cava, prosecco eller lambrusco du er mest til. Eller servér dem sammen, hvis du ikke kan vælge.
Nedenfor guider vi dig igennem nogle lidt mere utraditionelle opskrifter, hvor bobler spiller hovedrollen.
Det skal du bruge for at lave cavamousse med citron
TIP! Ingen citroner – brug en anden citrusfrugt såsom lime eller grapefrugt (dog ikke grapefrugtskallen).
Antal: 6-8 personer
SE OGSÅ: Find din dessert til nytår eller fest
Det skal du bruge for at lave hindbærsorbet med prosecco og ristede mandler
Sorbet
Desuden
TIP! Hvis du vil have en alkoholfri variant, kan du i stedet for prosecco blande hyldeblomstsaft med danskvand og hælde over sorbeten.
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave ferskner i lambrusco med vaniljemascarpone
Creme
Pynt
Creme
Ved servering
Antal: 4-6 personer
Det skal du bruge for at lave granatæblecremant
Pynt
TIP! Den nemmeste måde at få kernerne ud på er at slå på toppen af det halverede granatæble med en grydeske.
SE OGSÅ: 10 lækre desserter til nytår