Det gode ved æbletærte er, at du kan lave den hele året.
Du behøver ikke sommerfriske bær i kagen, og den smager stadig fantastisk. Her får du små æbletærter og saltet karamel i skøn forening.
Når vi hører ordet æbletærte, ledes tankerne oftest hen på en stor, rund tærte med skiver af æbler, der danner et smukt mønster oven på kagen. I den klassiske version er æblerne dækket med sukker og kanel.
Den her opskrift byder på små æbletærter, som du kan servere for dine gæster. Smuldredejen og karamelsaucen bliver blandet i en lille porcelænsskål, en ramekin, der kan tåle en tur i ovnen.
Når kagerne er færdige, kan du servere dem direkte til gæsterne med flødeskum eller vaniljeis til.
Du kan også prøve Claus Meyers æbletærte lige her!
Karamelsaucen kan du også bruge over andre kager. Prøv fx at hælde den på en banan- eller chokoladekage, og drys med salt og peanuts.
Antal: 6-8 portioner
Det skal du bruge for at lave æbletærte med saltkaramel
Karamelsauce:
Smuldredej
Fyld:
Tilbehør: