Desserter og kager

Æbletærte som mormor lavede den...

Sød, cremet og helt naturlig. Med Nestlé Sødet Kondenseret Mælk kan du trylle de lækreste kager, desserter og lækkerier frem. Vi kalder det “ren mælk i dåsen!”
af Redaktionen 17.09.2012

Ingredienser:
180 g mel
100 g rørsukker
½ tsk. bagepulver
100 g smeltet smør
Saft af 1 citron
3 - 4 store æbler
400 g Nestlé sødet kondenseret mælk

Tilberedning:
1.
Tænd ovnen og sæt temperaturen på 150°. Smør en 30 cm. tærteform.

2. Bland mel, rørsukker og bagepulver i en lille skål. Tilsæt det varme smør og rør dejen sammen. Pres med det samme dejen ud i tærtefadet. Først et par centimeter op ad siderne og dernæst resten ud i bunden.

3. Hæld citronsaft i en skål og skræl æblerne. Fjern kernehuset og skær dernæst æblerne i smalle både.

4. Vend æblestykkerne i citronsaften og fordel dem på tærtebunden. Hæld den kondenserede mælk over æblestykkerne og sæt fadet i ovnen. Bag i 15 minutter og sæt temperaturen op til 175°.

Bag videre i 55 minutter. Altså 1 time og 10 minutter i alt.

Nyd æbletærten med god vanilleis lavet på Nestlé Sødet Kondenseret Mælk(Se Is-opskrift her på sitet).

Fordelene er mange:
• Let at bruge
• Ingen tilsætningsstoffer
• Let at have på lager
• Stivner uden brug af gelatine
• Gør karamellerne bløde
• Undgå iskrystaller i hjemmelavet is
• Med få ingredienser kan man lave lækkerier

Prøv også disse retter med kondenseret mælk:

Limedessert
med
knas

Iskaffe
med
kondenseret mælk

Avocadokage

kiksebund

Sponsoreret indhold