Kombinationen af Baileys og chokolade løfter disse cupcakes til nye højder. Det er kræs for cupcakes-kendere, og det er et sikkert hit, når din middag skal afsluttes med manér. Bag dine cupcakes om morgenen, dekorer dem op til 2 timer inden servering og nyd dem i ro og mag.
Prøv også opskriften på en overdådig nougatlagkage!
Tid: 35 minutter. Bagetid: 17-20 minutter. Antal: Ca. 18 stk.
Det skal du bruge:
• 4½ dl hvedemel
• 1 dl kakaopulver
• 2 tsk bagepulver
• 1 knivspids salt
• 200 g blødt smør
• 3 dl sukker
• 2 æg
• 1 dl sødmælk
• ½ dl Baileys
• ½ dl espresso eller stærk kaffe
• 100 g hvid chokolade
• 100 g mørk chokolade (70 % kakaoindhold)
• 80 g pekannødder
• 18 muffinforme af papir
• 2 faste muffinforme med mange huller (af metal eller silikone)
Topping:
• 150 g flødeost naturel
• 1 dl Baileys
• 500 g flormelis
• 4 spsk kakaopulver
Pynt:
• 125 g hindbær
• 6-8 knuste espressobønner
I Mad & Bolig finder du altid inspiration til lækre retter og søde desserter i gæsteregi!
Topping: Pisk flødeost med Baileys, sigt flormelis og kakaopulver i, og rør det til en tyktflydende og ensartet masse. Smør topping på kagerne, når de er helt afkølede.
Pynt: Fordel hindbærrene på kagerne, drys med knuste espressobønner, og server.
Prøv også chokoladekagen med Bailey, som du ser på billedet herunder!