Er du allergisk overfor gluten, så vil denne glutenfri kage helt sikkert være et hit. Eller vil du bare gerne bage uden mel, så skal du prøve denne udgave af en lækker glutenfri kage med polenta og appelsin.
250 g smør
250 g sukker
150 g Original ODENSE Marcipan eller ODENSE Bagemarcipan
4 æg
150 g minutpolenta - kan købes i bl.a. Irma
1 usprøjtet appelsin, revet skal
1 dl appelsinsaft, friskpresset
Fremgangsmåde til glutenfri kage
Læs også: Lækker chokoladekage uden mel - når du skal have en glutenfri kage!
Vidste du… Polenta er majsgryn eller groft majsmel. Minutpolenta er forkogt polenta. Det kan købes i bl.a. Irma.
Tip! Brug gerne bagepapir til springformen, så får du nemmere den glutenfrie kage ud af formen, når den er klar til servering.
Læs også: Opskrift på irsk Soda-brød!