Lav delikate flødeboller med hvid chokolade til Halloween. Den hvide chokolade får flødebollerne til at ligne spøgelser og gør dem til en sand smagsoplevelse!
af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Odense Marcipan13.10.2019
Overrask chokolade-elskere og barnlige sjæle med skønne Halloween-flødeboller. Den hvide chokolade i disse flødeboller er fra ODENSE marcipan og løfter smagsoplevelsen til nye højder. Du finder opskriften herunder!
Ingredienser
3 past. æggehvider
225 g sukker
100 g ODENSE Hvid Chokolade
200 g Original ODENSE Marcipan
Pynt
Sølvkugler
Halloween-flødeboller
Pisk æggehviderne luftige og stive.
Drys sukkeret i lidt af gangen, mens der piskes og pisk til marengsen er sej.
Hak chokoladen og vend den i marengsblandingen.
Skær 20 skiver marcipan og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Fyld marengsen i en plastpose (eller en sprøjtepose) og klip et hjørne af. Sprøjt marengsen ud på marcipanen som en spiral, der bliver tyndere.
Sæt 2 sølvkugler på som øjne.
Bag spøgelserne ved 120 ° C i ca. 45 minutter. Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes.