Her på redaktionen er vi vilde med koldskål! For koldskål er ikke bare koldskål. Koldskål kan laves i et væld af varianter. Alt fra den udødelige klassiske variant med vanilje til en lækker og cremet blanding med rabarber eller jordbær.
Koldskålen stammer faktisk helt tilbage fra 1900-tallet, da kærnemælken kom til Danmark. Her lavede man den selv og serverede den oprindeligt med tvebakker eller alternativt andre sprøde småkager.
Prøv også: Jordbærkoldskål med lakrids her!
Når sommeren og det lune vejr er ved at trænge ind over det danske land, kan vi især glæde os en til én ting, der kommer på hylderne i dagligvarebutikken. Nemlig den klassiske koldskål. Til en portion koldskål serverer man typisk sprøde kammerjunker, men også sommerens bær kan være med til at sætte prikken over i'et.
Vi giver dig dig her opskriften på lækker hjemmelavet koldskål, som er fantastisk let at lave.
Antal: Ca. 10 portioner
Prøv også: Frisk og cremet koldskål-kage her!