En duft, der med det samme får jueglæden frem i os, må være duften af honningkage.
Vi ser dem hos bageren med krymmel på toppen og smørcreme i midten. I julen som en hjerteformet kage prydet med hvid glasur og måske et glansbillede.
I den her udgave behøver du ikke den traditionelle fordej, som typisk skal laves en måned inden.
Du MÅ smage Mette Blomsterbergs populære havregrynskugler!
Honningkagen er opfundet i Danmark, og den har mange år bag sig.
Første gang vi hørte om honningkagen, var i slutningen af 1700-tallet, da bager Christian E. Rasch bagte krydderkager og honningkager i sit bageri i Christiansfeld.
Efterhånden blev honningkagen kendt i hele Sønderjylland og resten af Danmark. Christiansfeld blev til 'honningkagebyen', hvor besøgende måtte købe en honningkage med hjem til kaffen.
APPELSIN-SMØRCREME
CHOKOLADE-GANACHE
PYNT
APPELSIN-SMØRCREME
CHOKOLADE-GANACHE
PYNT
Prøv Mette Blomsterbergs havregrynskugler her!