Intet smager mere af sommer end jordbær og hyldeblomst! I denne opskrift opstår en sand sommersymfoni med bær og blomster, og du får en dessert oplevelse, du sent glemmer. Server den køligt i dit yndlingsselskab og nyd denne herlige sommerdessert.
Læs også: Pavlova med jordbær!
Det skal du bruge til din hyldeblomstmousse:
4 personer
2 blade husblas
2 dl piskefløde
1 pasteuriseret æggeblomme
1 dl hyldeblomstsaft
1 pasteuriseret æggehvide
Pynt:
500 g jordbær
2 spsk honning
Læs også: Cheesecake med jordbær!
Sådan laver du hyldeblomstmousse:
TIP: Hyldeblomster er spiselige i deres rå form, så giv evt. den lækre hyldeblomstmousse et florlet drys af de små blomster, eller tilsæt blomster til den syltede topping.
VINTIP: Muscat passer godt til hyldeblomstmousse.
Hyldeblomstmousse fungerer rigtig godt som dessert i en 3-retters menu.
Få opskrifter på flere luftige mousser i galleriet nedenfor.