Blot 4 ingredienser og 15 minutter i køkkenet er, hvad du skal bruge for at lave denne lækre islagkage toppet med sommerens skønne bær!
af Carsten Kyster14.06.2016Foto: Columbus Leth
Is og friske bær er to ting, der altid hører sommeren til. Så hvorfor ikke kombinere dem i en nem og hurtig islagkage, som kan laves på et kvarter og så bare skal i fryseren, til den er klar efter tre timer! Køb gode lagkagebunde hos bageren, og læg dem sammen med god, færdigkøbt vaniljeis og en stor portion friske bær. Så er det hurtigt og nemt at stille en flot og (næsten) hjemmelavet islagkage på bordet. Islagkagen bliver helt perfekt, hvis du serverer et glas iskoldt cava til. Du kan selvfølgelig sagtens lave din egen vaniljeis, hvis du har tid og lyst. Få opskriften på vaniljeis til din islagkage her! Du kan også bage bundene selv - det er faktisk ikke så besværligt. Få en opskrift på lagkagebunde her!
Islagkage med sommerbær
10-12 personerTid: 15 minutter. Frysetid: Mindst 3 timer.Det skal du bruge til islagkage: