Vi er af den overbevisning, at man bør spise is hver eneste dag – også når det er overskyet. Derfor har vi naturligvis forelsket os i disse ispinde. Med denne opskrift på chokoladeispinde forenes nemlig tre af vores absolut yndlingsting – chokolade, is og saltkaramel. Kombineret smager det fantastisk, og hvis du pynter dem med tørrede spiselige blomster, ligner de også en million. Hvis du ikke lige har spiselige blomster, kan du sagtens pynte dem med andet, fx hakkede nødder eller frysetørrede bær.
Er du også helt vild med is? Prøv denne vidunderlige hindbæis i vaffel
Hvis det skal gå lidt hurtigere, har vi en lynhurtig hjemmelavet is, der kun tager 5 minutter
Chokoladeis:
Samling af ispindene:
Tip: Hvis du ikke har et termometer, er det nok blot at være varsom og varme op, uden at massen kommer til at koge.
Kan du ikke få nok af saltkaramel, så er denne brownie-lagkage med saltkaramel lige noget for dig!
Opskriften er lavet på en ismaskine, der er den nemmeste måde at fryse is på. Har du ingen ismaskine, kan du sagtens bruge opskriften alligevel. Læs hvordan her:
På denne måde undgår du bedst de ærgerlige iskrystaller, der ellers bliver dannet, når en is stilles i fryseren uden brug af ismaskine.