Desserter
Bagetid: 10 minutter.
Antal: ca. 40 stk.
De bløde, cremede pinjekerner giver smag og struktur til vaniljekransene. Stil dem på kaffebordet juleaften, så bliver det med garanti ”aften med gevalt.”
Prøv også Mette Blomsterbergs opskrift på vaniljekranse her!
Ingredienser:
LÆS OGSÅ: Julens lækreste kager og konfekt
Fremgangsmåde:
Skær vaniljestangen i mindre stykker, og blend dem med sukker i en minihakker.
Bland hvedemel og mandelmel i en skål.
Smuldr smørret i melblandingen, tilsæt vaniljesukkeret og de hakkede pinjekerner, og saml dejen med ægget.
Tænd ovnen på 200°.
Fyld dejen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt små kranse ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag vaniljekransene i ovnen i 6-8 minutter, til de er let gyldne.