Overrask dine gæster (eller glæd dig selv!) med disse lækre, hjemmelavede marcipanbrød med blød nougat og frysetørrede hindbær. Blød nougat kaldes også Wienernougat og er lavet af kværnede hasselnødder, sukker, kakaosmør og kakao.
Tid: 25 minutter: Antal: 15 stk.
LÆS OGSÅ: Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade
INGREDIENSER
Overtræk:
FREMGANGSMÅDE
1. Rul marcipanen ud med en kagerulle på et bord drysset med flormelis til en smal og aflang rektangel på ca. 6 x 55 cm.
2. Skær nougat ud i smalle, aflange stykker, og fordel den i en tynd stribe på midten af marcipanen. Luk marcipanen sammen omkring nougaten, og rul marcipanen sammen til en lang, tynd rulle. Skær rullen ud i 15 små marcipanbrød, som er ca. 4 cm lange.
3. Overtræk: Hak chokoladen, og smelt ⅔ af den i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen. Tilsæt den sidste ⅓ af den hakkede chokolade, og rør med en ske, til al chokoladen er smeltet sammen.
4. Overtræk marcipanbrødene med den smeltede chokolade, og drys straks med frysetørrede hindbær. Lad chokoladen størkne, og sæt herefter marcipanbrødene i køleskabet.