Drømmer du om af fremtrylle den skønneste konfekt med lækker marcipan, kaffe og fint overtræk af chokolade? Så behøver du ikke lede længere. Her giver vi dig dessertkokken Nicolas Vahés opskrift på fantastisk konfekt.
Disse små kugler konfekt er sande kaffedrømme!
Konfekt: Kaffedrømme
15-20 stykker konfekt
Det skal du bruge
125 g marcipan
50 g syltet ingefær
2 spsk stærk kaffe
50 g hakket hvid chokolade
100 g hvid chokolade
100 g lemon curd
hakkede valnødder
Sådan gør du
Rør marcipan, kaffe, hakket syltet ingefær og hakket hvid chokolade sammen til en ensartet masse.
Del massen i 15-20 stykker konfekt à ca. 10 g. Tryk dem flade og læg en smule lemon curd i midten. Tril dem til kugler. Smelt chokoladen og dyp marcipankuglerne i. Rul konfekt-kuglerne i finthakkede valnødder eller pynt med mørk chokolade og et lille stykke syltet ingefær.