Sirup er fællesbetegnelsen for et sødemiddel, som traditionelt set er blevet lavet på sukkerroer eller -rør eller ved hjælp af safter fra træer som fx ahorn. Denne appelsinsirup er både sød og syrlig, og så er den perfekt til at søde de tykke amerikanske pandekager med, til at hælde over is eller bruge i bagning.
Prøv også: Red Velvet Cake med hindbær og marengscreme
Her får du en opskrift på en appelsinsirup, men du kan også bruge andre smagsgivere såsom citron eller rabarber for at lave din helt personlige sirup.
1 lille flaske hjemmelavet appelsinsirup
Det skal du bruge til appelsinsirup:
Gå aldrig mere glip af Mad & Boligs opskrifter, arikler og boligreportager med et abonnement
Tip. Det er vigtigt, du skolder din flaske eller skyller den med Atamon. På den måde slår du eventuelle bakterier ihjel, og din appelsinsirup holder bedre.
Prøv også: Appelsinparfait med nougat