Forsød tilværelsen med sprøde og søde macarons med hindbærtrøffel. Macarons kan serveres som en dejlig overraskelse til kaffe eller te, eller som en let dessert efter middagen. De sammenlagte macarons kan holde sig i 3-4 dage på køl, og de kan også fryses.
LÆS OGSÅ: Mazarin med hindbær, pistacienødder og hvid chokoladecreme
Opskrift til ca. 20-30 stk.
INGREDIENSER
Hindbærtrøffel:
FREMGAGSMÅDE
Trøffel: Bring fløden i kog, og smelt finthakket chokolade heri. Tilsæt hindbær, rør godt, og sæt cremen i køleskab, til den er helt kold, gerne natten over.
Macarons: Bland mandelmel og flormelis. Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker, og pisk massen helt stiv. Vend mandelsukkeret i, og slå lidt af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.
Farv massen med hindbærsirup, kom den i en sprøjtepose, og lav små runde kager på bagepapir på en bageplade. Lad dem tørre mindst 20 min., inden de bages ca. 15 min. ved 150° eller 140° varmluft.
Lad dem hvile et par min., inden de pilles af bagepapiret. Par dem størrelsesmæssigt, mens du lægger dem til afkøling på bagerist. Pisk cremen let, sprøjt den på halvdelen af kagerne, og læg de andre ovenpå.
Opbevar macarons i en lukket beholder på køl. Drys evt. kagerne med knuste frysetørrede hindbær, der fås i specialbutikker.
LÆS OGSÅ: Opskrift på Crème brûlée