Enhver, der elsker kager og søde sager, er før eller siden stødt på Maja Vase. Hun er Danmarks største dessertblogger og berømt for at kreere desserter med stor smag pakket ind i et moderne og æstetisk ydre. Nu har hun skrevet bogen "Majas desserter", som er fyldt med smukke og smagfulde desserter. I den kan du finde nyfortolkninger af populære desserter som æbletærte, citonmåne og banankage, men også nyopfindelser som bountybomben og den krakelerede vandbakkelse.
Prøv også: Klassisk banankage
I bogen deler Maja Vase også ud af sine personlige tips og tricks. Fx kan du lære, hvordan du laver en spejlblank glaze, eller hvordan du vælger den perfekte chokolade. I denne opskrift på banankage laver Maja en chokoladecremeux af Caraïbe fra Valrhona, som er en afbalanceret mørk chokolade på 66 %, og hendes tip er at vælge samme chokolade eller en anden med nogenlunde samme kakaoprocent. Ellers ændrer cremeuxen konsistens.
Mørk chokoladecremeux