Desserter og kager

Nu kan du spise lyserød chokolade!

Tag en bid af lyserød chokolade, næste gang du får lyst til noget sødt. Se her, hvor du kan købe den nye Ruby-chokolade.
af Laura Wallin Høj / Foto: PR 9.04.2018
Nu kan du spise lyserød chokolade

Først smagte vi den mørke chokolade, dernæst den lyse og senest blev vi forkælet med den søde, hvide chokolade.

Peter Beier Chokolade kan nu præsentere en fjerde chokoladevariant, chokoladen Ruby, som har en naturlig lyserød farve. Chokoladeproducenten er den eneste i hele Norden, der lancerer Ruby-chokoladen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyserød chokolade - hvorfor?

Chokoladen Ruby ser markant anderledes ud i forhold til de tre andre chokoladevarianter, mørk, lys og hvid chokolade

Ruby-chokoladen har nemlig en naturlig lyserød farve, der kommer fra den rødlige Ruby-kakaobønne, og derfor indeholder chokoladen heller ingen E-numre eller farvestoffer.

Den har desuden en let, syrlig smag med søde og naturlige noter af bær, der også kommer fra den rødlige Ruby-kakaobønne.

SE OGSÅ: 7 lækre chokolade-desserter du kan lave!

Bønner fra egen kakaoplanatage

Peter Beier Chokolade har været med helt fra starten af processen i udviklingen af den nye chokolade.

Chokoladeproducenten har sat deres kakaoplantage beliggende i Den Dominikanske Republik til rådighed for at gro de specielle Ruby-kakaobønner, som chokoladen er lavet på.

SE OGSÅ: Prøv denne lyserøde lemonade med gin

Ruby Chokoladen lanceres fredag d. 13. april og kan købes i Peter Beiers Chokolades butikker.