Desserter

Pandekager med bærskum

Havens solmodne bær smager allerbedst lige nu, og her mikses de alle i en skøn, frisk bærskum, der gør disse pandekager til en skøn sommerdessert. Få opskriften her
af Skovdalnordic.com7.08.2021

Pandekager

  • 3 dl hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk. koncentreret solbærsaft
  • 3 æg
  • 50 g smør til stegning

Bærskum

  • 2½ dl piskefløde
  • 100 g ribs
  • 100 g blåbær
  • 100 g hindbær
  • 50 g flormelis
  • Spiselige blomster til pynt

Sådan gør du:

Pandekager:

  1. Pisk mel, salt og mælk sammen.

  2. Rør saft i, og tilsæt æg 1 ad gangen.

  3. Pisk dejen godt sammen.

  4. Steg pandekagerne i smør på en lille pande.

Bærskum:

  1. Pisk fløden til skum.

  2. Skyl bærrene (gem nogle hele bær til pynt), læg dem i en skål, og mos dem let med en gaffel.

  3. Vend bærrene i flødeskummet.

  4. Fyld de afkølede pandekager med bærskum.

  5. Pynt med bær, flormelis og blomster.

Sponsoreret indhold