Lækker, klassisk italiensk dessert med et anderledes twist af hvid chokolade. Få opskriften her!
af Mette Jantzen.8.08.2008Foto: Jes Buusmann.
6 personer
Ingredienser
4 blade husblas
½ l piskefløde
75 g sukker
1 stang vanilje
75 g hvid chokolade
Brombærsirup
100 g friske brombær
100 g honning
1 dl vand
Sådan laver du panna cotta
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Kom fløde, sukker, flækket vaniljestang og knækket, hvid chokolade i en gryde. Lad det simre ved middel varme, til chokoladen er smeltet. Tag gryden fra varmen.
Pres vandet ud af husblassen, kom den i flødeblandingen, og rør, til den er opløst.
Fordel blandingen i 4-6 glas, og stil dem på køl i mindst 3 timer. Blandingen kan også kommes i silikonekageforme.
Brombærsirup
Kom brombær, honning og vand i en kasserolle. Lad det simre 10 minutter, og si blandingen. Lad siruppen afkøle.
Server panna cottaen med sirup og friske brombær. Pynt med mynte
TIP: Du kan med fordel lave panna cotta og brombærsirup dagen før, det skal bruges.