Rør smeltet smør og knuste kiks sammen til en ensartet masse.
Beklæd formen med husholdningsfilm, og fordel kikseblandingen i bunden.
Sæt kageformen på køl.
Pisk fløden til skum i en skål med en elpisker.
Pisk vaniljekorn, æggeblommer og flormelis lyst i en anden skål.
Del æggemassen i 3 portioner, og vend ⅓ af flødeskummen med den ene portion æggemasse.
Hæld den oven på kiksebunden, og sæt formen i fryseren i 3 timer.
Blend jordbær og flormelis i en blender.
Vend jordbærpuréen med halvdelen af æggemassen og halvdelen af flødeskummen, og fordel jordbærisen på den frosne vaniljeis.
Sæt formen i fryseren i ca. 3 timer.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og vend den med resten af æggemassen og flødeskummen.
Fordel chokoladeisen på jordbærisen, og sæt formen tilbage i fryseren i mindst 4 timer.
Top iskagen med halve og hele jordbær.