De stribede sodavandsispinde er særligt forfriskende på en varm sommerdag og du kan selv vælge, hvilken saftevand, du vil lave dem af. Vælg gerne nogle mørke og lyse nuancer, så striberne træder flot frem.
TIP! Vil du gøre ispindene ekstra luksuriøse, så tilføj hakket mørk chokolade.
Frysetid i alt: ca. 9 timer (eller gerne natten over)
Opskrift til 4-6 små ispinde
INGREDIENSER
LÆS OGSÅ: 6 opskrifter på hjemmelavet is
FREMGANGSMÅDE
Hæld lidt saft i bunden af hver ispindeform, og stil ispindeformene i fryseren i 30-60 minutter. Hæld en ny slags saft i formene som andet lag, og stil ispindeformene tilbage i fryseren. Gentag, indtil formene er fyldte. Husk at stikke træispinde i undervejs.
Lad ispindeformene stå i fryseren i 5-6 timer eller natten over.