Drinks & Cocktails

Nem snaps med pære - lynhurtig påskesnaps

Invitér til en hyggelig påskefrokost, og byd gæsterne på en hjemmelavet snaps. Her får du en velsmagende opskrift på snaps med pære, som kun skal trække i et par dage.
af Rikke Larsen9.04.2019Foto: Tia Borgsmidt.
Tid i alt 5 min

Det skal du bruge

  • 1 stor pære
  • 1 stilk salvie (cirka 5 blade - kan udelades)
  • 70 cl snaps fx Brøndoms Klar (svarer til en alm. flaske)
  • 1 stk. 1 liters glas med skruelåg

Haps, haps, haps - lav din egen påskesnaps! Der er intet bedre end at servere hjemmelavede lækkerier til påskemiddagen. Denne snaps er lynhurtig at lave, og den smager dejligt med sødmen fra pæren. Den passer især godt sammen med påskens lune retter.

TIP: Hvis du vil søde snapsen yderligere end med sødmen fra pæren, kan du tilføje en flækket vaniljestang.

Sådan laver du nem snaps med pære:

  1. Del pæren i mindre stykker, skær kernehus og blomst fra, og læg pærestykkerne i sylteglasset sammen med salviebladene.
  2. Tilsæt alkoholen, og skrue lågen på.
  3. Lad snapsen trække 2-3 dage.
  4. Filtrér den gennem et kaffefilter eller et rent klæde, og hæld snapsen på flaske eller karaffel.

Sponsoreret indhold