Drikke

OPSKRIFT | Farverig hindbær smoothie

En smoothie er både god som morgenmad, mellemmåltid, dessert og til opfyldning af depoterne efter træning. Her er opskriften på en frisk og farverig udgave med et pift af citron og let sødme fra dadler og kokos.
af David Frenkiel, Luise Vindahl og Nina Ettrup 4.10.2016

Nem og enkel smoothie

Til denne lækre smoothie, er ingredienserne enkle og der er ikke så mange af dem. Derfor kan den hurtigt blive en favorit i hjemmet, da der nemt kan trylles en frisk ’snack’ frem.

Den er smuk og smager skønt – og der er intet usædvanligt, man først skal vænne sig til. Netop derfor er drikken så populær blandt både børn og voksne smoothie-novicer. Alle elsker den friske smag af hindbær og yoghurt med et pift af citron og en let sødme fra dadler og kokos.

LÆS OGSÅ: SMOOTHIE | 3 lækre opskrifter med skyr

2 portioner (eller 1 stor)

INGREDIENSER:

  • 180 g frosne hindbær
  • 4-5 bløde dadler uden sten
  • 2 spsk. kokosmel
  • 250 g yoghurt naturel
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 dl vand til fortynding

FREMGANGSMÅDE:

Kom alle ingredienser i en blender og kør dem på højeste hastighed, til drikken er helt glat - smooth. Det kan være nødvendigt at tilsætte lidt vand.

Smag til med ekstra dadler, hvis du vil have din smoothie lidt sødere.

Hæld drikken i to mellemstore glas eller ét stort og server.

Opskriften stammer fra David Frenkiel og Luise Vindahls bog ‘Green Kitchen Smoothies’ fra Politikens Forlag, 169 kr. Bogen kan købes online HER

LÆS OGSÅ: GIN&TONIC | 4 tricks til at spice klassikeren op

nyhedsbrev

Sponsoreret indhold