Menuer

Familiemiddag på italiensk

Gør som i Italien. Spis en lille portion pasta som forret og den grønne salat som en mellemret. Desserten er med æbler og figner i sød abrikos.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft 5.08.2009


Spaghetti med
spinat og
jomfruhummerhaler

Côte de boeuf
med grønsagspakker


Æblegaletter

Tips til en arbejdsplan

Tre timer før:
• Pil hummerhaler
• Riv parmesan
• Skyl spinat
• Skyl og rens grønsager
• Skyl salat
• Rør vinaigrette
• Hak krydderurter til salaten
• Bag æblegaletter

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kort før og under middagen:

• Steg kød
• Bag grønsags-pakker
• Kog spaghetti og anret forret

VINFORSLAG

Forret: Sauvignon Bianco fra Friuli eller Alto Adige i Norditalien serveret køleskabskold i duggende glas.
Hovedret: Bourgogne Rouge 2005, men ikke fra et supermarked, derimod en af de klassiske importører, der sælger god Bourgogne Rouge til 80-100 kr. flasken.
Salat: Samme hvidvin som til forretten.
Dessert: Kold Moscato d'Asti.