Prøv denne opskrift på fjordrejer med burrata, tomater og skovsyre. Den er perfekt til middagsselskabet og fungerer perfekt som forret. Få hele opskriften på den lækre ret med rejer, ost og tomater herunder!
Burrata er en italiensk mozzarellaost med et blødt og cremet indre fyldt med fløde. En ægte burrata er 15-20 cm i diameter. De mindre af slagsen på 7-10 cm kaldes burratina. Osten passer godt i en ret med masser af syre som f.eks. tomater.
Fjordrejen kaldes også for roskilderejen eller Palaemon adspersus og er den mest almindelige herhjemme. Den lever blandt andet af tanglopper, fiskeæg og små orme og stryges ved kyster og fjorde fra april til september.
SE OGSÅ: Stenbiderrogn med stegt grønkål og spejlæg
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave fjordrejer med burrata, tomater og skovsyre
LÆS OGSÅ: Fjordrejer: Alt du skal vide om den delikate spise
Servér tortilla med fjordrejer til dine gæster. Retten er perfekt til middagsselskabet, men passer også fint i hverdagen. Få hele opskriften her!