Der er sommer på menuen, når du sætter friskpillede fjordrejer og asparges på bordet. Imponér dine gæster med denne lækre og simple ret, der med garanti vil falde i de flestes smag. Bind retten sammen med en frisk estragoncreme, for at give prikken over i'et.
Få hele opskriften på den lækre sommerret herunder!
Farven på fjordrejen, også kaldet roskilderejen, kan variere fra gennemsigtige gulgrå til mørkebrun, da rejerne er i stand til at tilpasse sig farven på havbunden. Ligesom andre rejer har roskilderejen fem par gangben, hvor det forreste benpar har små klosakse.
SE OGSÅ: Tortilla med fjordrejer
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave fjordrejer med grønne asparges, hasselnødder og estragoncreme
Estragoncreme:
Til servering:
LÆS OGSÅ: Fjordrejer: Læs, hvordan du koger og piller
Sådan laver du fjordrejer med grønne asparges, hasselnødder og estragoncreme
Estragoncreme:
Servering:
Servér fjordrejer med burrata for dine gæster. Kombinationen af fjordrejerne og osten, er perfekt i denne ret! Få hele opskriften her!