Antal: 6 personer
Det skal du bruge til forret med laksetatar, fennikelsalat og estragonolie
Prøv også: Lækker og nem laksemousse
Fennikelsalat:
Sådan laver du forret med laksetatar, fennikelsalat og estragonolie
Tø laksen op, og skær den i meget små tern – gerne mens den stadig er let frossen. Rør lakseternene sammen med sukker, salt og peber. Pil rødløget, og skær det i små tern. Hak fennikeltoppen groft, og bland løg og fennikeltop i laksen. Vend cremefraiche, lidt citronsaft og fintrevet citronskal i, og smag til med salt og peber. Anret tataren med en udstikkerform på 6 tallerkener. Fennikelsalat: Rens fenniklen, og skær den i meget tynde skiver på et mandolinjern. Marinér skiverne i olie, salt og peber. Vend ærteskud i, og anret fennikelsalaten oven på laksetataren.
Estragonolie: Rør olie, estragon, salt og peber sammen, og dryp det over anretningerne.
Servér straks med ristet rugbrød.