Stenbiderrogn er en klassiker til en forret og i denne opskrift er det ikke anerledes, da du her får en lidt anerledes stenbiderrogns forret.
Blinis er blevet skiftet ud med kartoffelrøsti i denne forret med stenbiderrogn. Kartoffelrøstien giver en sprød overflade, der samtidig er blød indeni. Kombinationen af katoffelrøsti og stenbiderrogn giver en lækker forret som du næsten ikke kan få for mange af. Du vil ikke fortryde at prøve kræfter med denne anerledes stenbiderrogns forret.
Du kan bruge retten til tapas eller som forret til påskefrokosten. Dig og dine gæster vil ikke blive skuffet over denne opskrift med stenbiderrogn og kartoffelrøsti. Og hvis du har lyst til endnu mere stenbiderrogn, så har vi samlet en håndfuld opskrifter nederst i artiklen.
SE OGSÅ: De bedste opskrifter med stenbiderrogn
Antal: 4 personer
Tid: 30 minutter
Det skal du bruge til opskriften på forret med stenbiderrogn på kartoffelrøsti: