Forretter

Bruschetta – den lækreste forret

Servér en lækker bruschetta til forret, der sætter stemningen for resten af middagen. Her får du opskriften på de lækreste italienske bruschetta.
28.02.2020Februar, 2020 - af Camilla Lawes. Foto: Wichmann+Bendtsen.

Bruschetta

  • 6 tykke skiver italiensk brød
  • Olivenolie
  • 4 fed pillede hvidløg
  • 4 store tomater
  • 4 spsk purløg
  • 2 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 håndfuld grofthakket koriander
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • 6 tynde skiver serrano eller anden lufttørret skinke

Samværet omkring maden giver ekstra værdi omkring bordet, og en lille forret gør spiseglæden ekstra fortryllende. Herunder får du opskriften på skøn bruschetta med serrano, som egner sig fint som forret, inden du serverer andre lækkerier.

Prøv også: Bruschetta med brie, hindbær og rabarbersirup

Se også: Lækker lakseroulade

Bruschetta - Sådan gør du

  1. Pensl brødene til dine bruschetta med olie, og grill dine bruschetta på en varm grill eller en grillpande, til de har et flot grillmønster.
  2. Skær hvidløgsfeddene midt over, og gnid snitfladen mod bruschetta-brødet, så saften fra feddet kommer ud.
  3. Del tomaterne i kvarter, og fjern stilk og blomst. Skær dem i grove stykker. Bland tomatstykkerne med purløg, hvidløg, koriander og olie. Smag til med salt og peber, og fordel på brødet.
  4. Læg en skive lufttørret skinke på toppen, og server dine bruschetta.

Læs også: Fold dine servietter som søde stjerner

Sponsoreret indhold