Forretter

Laks med senneps- og dilddressing

Prøv vores små delikate laksehapsere med senneps- og dilddressing. De er perfekte som forret til nytårsaften!
af Camilla Zarah Lawes.1.12.2021Foto: Columbus Leth.

Snart står nytårsaften for døren, og menuen skal planlægges. Vi har fundet en opskrift på en fin og festlig forret, du kan servere for din gæster. Denne forret med røget laks og hjemmelavet senneps- og dilddressing bliver toppet med skovsyre, der giver et elegant og festligt udtryk.

24 stk

Ingredienser

  • 300 g røget laks i skiver
  • 1 pakke pumpernikkel (250 g)
  • Frisk krydderurt, fx skovsyre
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk. sennep
  • 3 spsk. muscovadosukker (eller brun farin)
  • 3 spsk. tørret dild

Sådan laver du røget laks med dressing:

  1. Rør sennep, sukker og dild sammen til din senneps-dilddressing.
  2. Brug en lille rund udstikkerform til at lave 24 runde skiver pumpernikkel (eller skær brødet i 24 små firkantede stykker).
  3. Skær laksen i mindre stykker på ca. 3 x 1 cm.
  4. Servering: Fordel dressingen oven på brødet, og top med laks. Drys med peber og krydderurt.

TIP: Du kan også bruge knækbrød til denne lille hapser.

Sponsoreret indhold