Marinerede sild er en fantastisk påskespise og storhitter ofte ved højtidens hygge om bordet. Har du tid og overskud, kan du sagtens selv marinere dine sild af fileterede saltsild, som udvandes i ca. 12 timer og lægges i lage på køl i minimum 3 dage. Her bør dine sild opbevares i et skoldet syltetøjsglas!
Du kan dog sagtens tage den nemme vej, og købe dine marinerede sild færdige. Vælg gerne "gammeldags modnede sild", som er en beskyttet kvalitetsbetegnelse for sild med en langvarig modningsproces på ca. 6 måneder, og som er uden kunstige modningsmidler. De er desuden mere faste i kødet og har den fineste smag, som passer perfekt til den traditionelle påskefrokost.
FÅ MASSER AF INSPIRATION TIL MADEN, HUSET OG HAVEN MED ISABELLAS!
Tid: 10 minutter. Trækketid i vand: 30 minutter. Antal: 4 personer.
Det skal du bruge til sild med karrysalat:
Karrysalat:
Til servering:
Inspiration: 8 retter til påskemenuen