HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Forretter
Rosédampede muslinger
Det er slet ikke besværligt at tilberede lækre muslinger. Prøv denne lækre opskrift på rosédampede muslinger.
Opskrift og
4.05.2020
foto Skovdalnordic.com
1 løg
2 fed hvidløg
2 porrer
1 håndfuld dild og lidt til pynt
1 kg muslinger
25 g smør
3 dl rosévin
1 dl fløde
Salt og peber
Sådan tilbereder du rosédampede muslinger
Pil og hak løget, og pres hvidløget. Snit porrerne fint, og hak dilden.
Skyl og rens muslingerne i en skål under rindende koldt vand. Rør hårdt rundt i skålen.
De muslinger, som er åbne, giver du et hårdt gok på køkkenbordet – hvis de ikke lukker sig inden for få minutter, skal de kasseres.
Svits løg, hvidløg, porrer og dild i smør i en stor gryde.
Hæld rosévin og fløde i gryden og derefter de rengjorte muslinger.
Kog muslingerne under låg i ca. 5 minutter, eller indtil de åbner sig – dog højst 7 minutter.
De muslinger, som stadig er lukket efter dampning, skal kasseres.
Smag suppen til med salt og peber, og servér muslingerne med hjemmebagte flutes og frisk dild.
Her får du opskriften på et lækkert langtidshævet flutes med hvidløg og rosmarin
skaldyr
Andre lækre opskrifter
Forretter
Tartines med karamelliseret pære og brie
Forretter
Blinis med rødløg og laks
Forretter
Ricottapandekager med asparges og stenbiderrogn
Forretter
Agurkesushi med laks og pikantost
ISABELLAS ANBEFALER
Blomster & Planter
Guide til efterårsstauder
Strik & hækling
26 gratis strikkeopskrifter til nybegyndere og øvede
Buketter & kranse
DIY: Fine dekorationer med efterårets bær og blade
Mad
Lækre efterårs-opskrifter
Mest læste
Desserter
Skønne desserter til mortensaften
Strik & hækling
26 gratis strikkeopskrifter til nybegyndere og øvede
Konfekt
Sunde havregrynskugler med dadler
Kager
Æblekage med kanel
Småkager & Cookies
23 julesmåkager, du skal bage denne jul
Sponsoreret indhold