Her får du en lækker velsmagende opskrift på små porretærter, som er virkelig nemme at lave. Brug dem til forret, eller servér dem med en salat til hovedret.
af Skovdalnordic.com7.01.2019Foto: Skovdalnordic.com.
0 personer
Bund
175 g smør
250 g hvedemel
1 tsk. salt
1 æggeblomme
Fyld
2 porrer
2 æg
1 dl cremefraiche 18 %
Salt og peber
Tærter rimer på hverdagsmad, for de er hurtige at lave, og du kan nemt bruge dine rester fra grøntsagsskuffen. Disse smagslækre, små porretærter kræver hverken mange ingredienser eller meget tid i køkkenet. Du kan nemt servere dem på en hverdagsaften med en grov salat til og evt. godt brød. Den skal du også smage: Risotto med bagte rødbeder og pinjekerner
Sådan laver du små porretærter:
Bund:
Skær smørret i tern. Bland mel, smør og salt, og saml dejen med æggeblommen.
Stil dejen i køleskabet, mens du forbereder fyldet.