Forretter

Vilde tomater med spinat og grillet ost

Noget af det bedste ved den danske sommer er friskhøstede grøntsager — for slet ikke at tale om at forvandle dem til unikke retter og passe dem ind i lækre sommermenuer. Her er tomat, spinat og grillet halloumi en perfekt forret!
Tekst og26.08.2021foto: Skovdalnordic.com

  • 300 g halloumi-grillost
  • 600 g vilde tomater
  • 300 g frisk spinat
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 30 g brøndkarse
  • ½ tsk peber
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan laver du tomatsalat med halloumi og spinat

  1. Skær halloumiosten i mindre stykker, og grill dem på en (grill)pande, til de tager farve.
  2. Skyl tomater, spinat og krydderurter. Skær tomaterne i både, og hak krydderurterne groft.
  3. Vend krydderurter, tomat og spinat sammen på et serveringsfad, krydr med salt og peber, og vend herefter salaten med olie og citronsaft.
  4. Top med halloumiost, og servér straks.

TIP: Vilde tomater kaldes også ribstomater.

Sponsoreret indhold