Noget af det bedste ved den danske sommer er friskhøstede grøntsager — for slet ikke at tale om at forvandle dem til unikke retter og passe dem ind i lækre sommermenuer. Her er tomat, spinat og grillet halloumi en perfekt forret!
Tekst og26.08.2021foto: Skovdalnordic.com
300 g halloumi-grillost
600 g vilde tomater
300 g frisk spinat
1 håndfuld frisk dild
30 g brøndkarse
½ tsk peber
1 tsk salt
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Sådan laver du tomatsalat med halloumi og spinat
Skær halloumiosten i mindre stykker, og grill dem på en (grill)pande, til de tager farve.
Skyl tomater, spinat og krydderurter. Skær tomaterne i både, og hak krydderurterne groft.
Vend krydderurter, tomat og spinat sammen på et serveringsfad, krydr med salt og peber, og vend herefter salaten med olie og citronsaft.