Skal du holde middag for vennerne og ønsker at give dem en smagsoplevelse? Så kan du tage den med en tur til Frankrig og forkæle deres smagsløg med 6 delikate retter!
Det bliver ikke mere fransk end løgsuppe, eclair og tarte tatin. Men forandring fryder som bekendt, og forårsløg, ratatouille og asparges kan sagtens erstatte løg, kagecreme og karamelliserede æbler i de franske klassikere
På menuen er der også en lemon meringue pie – eller tarte au citron meringuée, som franskmændene kalder den – der består af mørdejsbund og lemoncurd med grillet italiensk marengs på toppen. Her har curden fået et tvist i form af kamille.
Antal: 6 personer
Antal: 6 personer
Ansjos-vinaigrette
Safran-vinaigrette
Mynte-vinaigrette
Ansjos-vinaigrette
Safran-vinaigrette
Mynte-vinaigrette
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave forårsløgsuppe med gedebrie-croutoner
SE OGSÅ: Suppe, steg og is på fransk manér
Antal: 18 stk
Det skal du bruge for at lave eclair med citron-flødeost og rå ratatouille
Antal: 6 personer
Antal: 8 personer
Det skal du bruge for at lave kalvetatar med østersmayonnaise
Antal: 12 styk