Her er en gæstemenu, som dine sommergæster vil elske. Menuen er fyldt med friske råvarer og grønt. Der er selvfølgelig også desserten, hvor der serveres kærnemælkspandekager med hyldebromstsorbet.
Hele menue er inspireret af Sjællands oddes skattekammer, der er fyldt med de ypperligste råvarer. De salte bølger og den næringsrige muld gemmer på fisk, skaldyr, grøntsager og frugt, der er oplagte i et gourmetmåltid.
Invitér dine gæster på denne sommermenu og vi garanterer for, at de vil blive forbløffet.
SE OGSÅ: Sanselig gourmetmenu
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave sommerløg med majs og løvstikkeolie
Til servering:
Servering:
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave sprødt rugbrød med spejlæg, Vesterhavsost og brøndkarse
Til servering:
Servering:
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave flækærtepuré med radicchio, broccoli og tallerkensmækkere
Til servering:
Servering:
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave kærnemælkspandekager med hyldeblomstsorbet, bær og mynte
Sukkerlage:
Hyldeblomst-sorbet:
Til servering:
Pandekager:
Sukkerlage:
Hyldeblomstsorbet:
Servering:
Vi har samlet de bedste menuer med gæstemad til alle årstider. Der er helt sikkert også én, der vil falde i din smag. Se alle opskrifterne her!