Middage med familie og venner i det grønne er en tradition, som går over hundrede år tilbage, men som stadig er fantastisk i dag. Invitér derfor dine gæster på middag under den åbne himmel, og servér et væld af sommerens råvarer. Denne gæstemenu er nemlig fyldt med smagsfulde retter, og du vil med garanti imponere dine gæster. Få alle opskrifterne på sommerens gæstemenu herunder:
SE OGSÅ: Gæstemenu med friske sommerretter og grønne råvarer
Dagen før
2 timer før
Lige inden
Antal: 6 personer
Det skal du bruge fro at lave jomfruhummere med dildmayonnaise og hvidløgsolie
Jomfruhummere:
Dildmayonnaise:
Dildmayonnaise:
Jomfruhummere:
LÆS OGSÅ: Grillet jomfruhummer med gremolata
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave hvide asparges med skagenskinke og kørvelpesto
Pesto:
Pesto:
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave sprødstegt unghane med lun ærtesalat, hvidvinssky og grov mos
Kartoffelmos:
Kartoffelmos:
Antal: 8 personer
Det skal du brige for at lave mandelkage i lag med råsyltede rabarber og rosmarinskum
Kagebunde:
Råsyltet rabarber:
Rosmarinsukker:
Kagebunde:
Råsyltet rabarber:
Rosmarinsukker:
Rosmarinskum:
Tip! Rabarberlagen kan gemmes og bruges i en drink eller til saftevand.
Vi har samlet de bedste menuer med gæstemad til alle årstider. Der er helt sikkert også én, der vil falde i din smag. Se alle opskrifterne her!