Mangler du inspiration til en lækker gæstemenu? Vejen til en mands (og en kvindes) hjerte går via champagne, østers, rødt kød, chili og flydende chokolade. Vi har sammensat de lækre ingredienser i en fantastisk menu - en ægte kulinarisk romance.
Se også: Lækker aftensmad til mange
Byd dine gæster på en lille snack før middagen. Østers med en asiatisk soja-citrussauce, ingefær og forårsløg er en lækker appetitvækker. Server dem med en god champagne.
Sæt stemningen for middagen med en lækker forret, hvor der samtidig er plads til en god snak. Lynstegt tun med æble-mangosalsa og ærtespirer er en lækker forret, som dine gæster nemt kan spise med pinde direkte fra fadet.
Prøv også: Tapas - 6 opskrifter med nordiske råvarer
Overrask dine gæster med en hovedret, der både er rustik, sanselig og som smager fortræffeligt. Ribeye med harissasmør serveret med salat i grove stykker og rå grøntsager, som man kan dyppe i jordskokkehummus er lækker mad, når du skal servere en god gæstemiddag.
Server desserten på et fad, som to kan spise af. Pavlova er en lækker dessert, der runder den ovenstående menu af på fantastisk vis.
Find mere inspiration her: Gæstemad eksklusivt og supernemt
Dagen før: Bag pavlova. Rør harissasmør og hummus. Rist nødder, og skær dem fint.
Nogle timer før gæsterne kommer: Bland æble-mangosalsa. Krydr bøffen godt, og lad den få stuetemperatur. Åbn østers, og stil dem på køl. Skær grøntsager, og skyl salat.
45 minutter før gæsterne kommer: Steg tun. Tag hummus, smør og østers ud af køleskabet.
Kort før og under middagen: Anret østers og tun. Steg kødet. Smelt chokolade og anret desserten
Læs også: Lav gourmet på budget