Grillmad giver kød og grønsager en sprød og lækker smag og er forbundet med hygge.
Kom grillsæsonen i møde med grillmad, der inkluderer "mens vi venter på grillmad"-snack og tropisk eftersmag. Og giv så både rejer, tomater og bøf lidt røg.
Her får du opskrifter til grillmad med en god, krydret røgsmag.
Grillmad tidsplan:
MENU
Snack
Små aspargespizzaer på tortillabrød
Forret
Grillede røgede rejer med ricottaost og æble-fennikelsalat
Hovedret
Rib Eye med middelhavspita og røget tomatdressing
Dessert
Grillet ananas/mango med vaniljeis og vafler
Dagen før
Ryg tomaterne, blend til dressing, og stil på køl
2 timer før
Mariner tigerrejer
Rør ricottaost sammen med chili/parmesan
Gør foliebakker klar til grillen
Mariner frugt
Bland salaten og ordn asparges og rødløg
Rør vaffeldej
1/2 time før
Tænd ovnen, og gør minipizzaer klar
Snit fennikel og æble, og mariner med citron
Kort før og under middagen
Grill/ryg rejer, bøffer og haloumiost
Lun pitabrød
Bag vafler (eller bag inden og lun i ovnen)
Grill frugt