6 tsk mynteolie (fås i supermarkeder og hos Oliviers & Co)
Sådan laver du forårssuppen:
Pil løg og hvidløg og skræl kartoflerne. Hak hvidløget og skær løg og kartofler i grove stykker. Kog hvidløg, løg og kartofler møre i grønsagsbouillonen i 20 min. under låg. Tilsæt ærterne og kog uden låg i 8-10 min.
Skyl mynte og hjertesalat, hak groft og rør det i suppen. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Suppen må godt være lidt grov i konsistensen. Smag til med salt og peber.
Smelt smørret på en grillpande eller en almindelig pande. Når smørret er bruset af, steges kammuslingerne gyldne, ca. 1 minut på hver side.
Anret suppen i skåle og læg en kammusling i midten. Pynt med mynteblade. Dryp med 1 tsk mynteolie rundt om kammuslingen.