Varm chokolade er et sikkert hit hos både børn og voksne, og skal der kræses ekstra for den søde tand, skal den selvfølgelig være hjemmelavet. Lav en varm chokolade, der smager af lidt ud over det sædvanlige, og som krydrer de kølige aftener.
Herunder får du opskriften på en varm chokolade, der kan lidt ud over det sædvandlige. Vi kårer denne opskrift på varm chokolade til vores favorit!
Prøv også vores opskrift på varm chokolade med vaniljeis og Grand Marnier!
2-4 personer
Desuden:
Skal du lave varm chokolade? Se, hvilken chokolade der er ekstra god at bruge!
Tip: Varm chokolade er nem at tage med i en termokande på tur i sneen. Hvis du ønsker en ekstra krydret varm chokolade, kan du til sætte 5 kardemommekapsler og 1 ekstra skive appelsin. Husk dog at drikke kakaoen inden for 3 timer efter, du har hældt den i kanden. Ellers kan du risiskere, at mælken i kakaoen udvikler bakterier.
Lyst til noget sødt? Prøv ingefærdyppet chokolade!
Find flere lækre opskrifter på varme drikke i galleriet herunder: