Bland mel, kakao, flormelis og kornene fra vaniljestangen i en foodprocessor.
Skær smørret i tern, og blend smørret med de tørre ingredienser, til dejen smuldrer.
Tilsæt æggeblommerne, og blend dejen. Hæld vand i blenderen, og blend hurtigt dejen.
Saml dejen til en kugle, pak den ind i husholdningsfilm, og læg den på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 180°.
Smør en rund tærteform, ca. 25 cm i diameter, og beklæd bunden med bagepapir.
Rul dejen ud med en kagerulle mellem 2 stykker bagepapir.
Beklæd tærteformen med dejen. Prik bunden af tærtedejen med en gaffel. Læg alufolie over, og hæld evt. bønner i til blindbagning.
Bag tærtebunden i ovnen i 10 minutter.
Fjern alufolie og bønner, og bag bunden i yderligere 10 minutter.
Lad bunden køle af på en bagerist.
Bring karamelfudge og fløde langsomt i kog i en gryde, og rør rundt, til karamelfudgen er smeltet.
Tilsæt salt.
Hæld den flydende karamel over tærtebunden, og sæt den på køl i mindst 2 timer.
Hak chokoladen fint.
Varm fløde op i en tykbundet gryde.
Hæld chokoladen i lidt ad gangen under omrøring, til den er helt opløst.
Hæld chokoldecremen over karamellaget i tærten, og sæt formen tilbage i køleskabet i mindst 2 timer.
Pynt chokoladetærten med lidt salt inden servering.